Το Σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ EUROPALSO SOCIETY-ISO 9001:2000 ΕΛΟΤ ιδρύθηκαν το 1984 στην Αθήνα, στα όρια Θησείου – Άνω Πετραλώνων και έκτοτε συνεχίζουν τη λαμπρή πορεία τους, αγκαλιάζοντας μαθητές απ’ όλη την ευρύτερη περιοχή, ακολουθώντας με συνέπεια τις πλέον αξιόλογες, σύγχρονες διδακτικές μεθοδολογίες και με καθηγητές εξειδικευμένους στο έργο τους.

Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες μαθητές έχουν λάβει άρτια γνώση και πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας (CAMBRIDGE, MICHIGAN, ESB, GOETHE, IFA, EUROPALSO, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ).

Μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι έχουν εμπιστευτεί τη μελέτη των νέων τους βιβλίων, τα οποία ήδη διδάσκονται ευρέως, στο πολύ αξιόλογο διδακτικό προσωπικό του Κέντρου μας.

Πρώτοι στην περιοχή μας διενεργήσαμε τις προφορικές εξετάσεις LOWER, ΑDVANCED και PROFICIENCY του Παν/μίου CAMBRIDGE εντός του Κέντρου μας.

Η Hellenic American Union, το επίσημο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου MICHIGAN, με επιστολή της, εκφράζει την αναγνώριση της συμβολής των Κ.Ξ.Γ. ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ στο να παρέχουν στην ελληνική νεολαία δεξιότητες της Αγγλικής Γλώσσας, οι οποίες καθιστούν αυτήν ικανή να συμμετάσχει πλέον αποτελεσματικά στο απαιτητικό παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον.

Το Πανεπιστήμιο CAMBRIDGE σε επιστολή του, αναφέρεται στο σχολείο μας ως άριστο κέντρο εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.

Δεχόμαστε επισκέψεις καταξιωμένων συγγραφέων Ξενόγλωσσων βιβλίων και βρισκόμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις ακολουθώντας μια μόνιμη ανοδική πορεία των υπηρεσιών μας. Απόδειξη αυτού είναι η τεράστια επιτυχία, με ποσοστά αξιοζήλευτα, των υποψηφίων μας σε όλες τις εξετάσεις ξένων γλωσσών.

Από τον Αύγουστο 2010 τα Κ.Ξ.Γ. ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ τηρούν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών Κέντρων Ξένων Γλωσσών κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008 Νο 02110044.

Από τον Αύγουστο 2010 τα Κ.Ξ.Γ. ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ τηρούν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών Κέντρων Ξένων Γλωσσών κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008 Νο 02110044. Κύρια χαρακτηριστικάτης Εκπαιδευτικής Πολιτικής Ποιότητας του Κέντρου μας είναι:

  • Να παρέχουμε άριστη Ξενόγλωσση Εκπαίδευση 
  • Να θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα τη μόρφωση και το εκπαιδευτικό μέλλον των σπουδαστών στις εξετάσεις με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία.
  • Να αξιοποιούμε την Τεχνολογία και όποια άλλα μέσα είναι εφικτό, για να επιτύχουμε την αποτελεσματική εκπαίδευση και να διασφαλίσουμε την επιτυχία των υποψηφίων στις εξετάσεις για Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά Σπουδών (Cambridge, Michigan, ESB, Uclan, Europalso, Γαλλικό Ινστιτούτο IFA, Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe).
  • Να διαμορφώνουμε συνθήκες διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών.
  • Να φροντίζουμε την εξατομικευμένη εκπαίδευση των μαθητών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις μαθητών και κηδεμόνων.
  • Να βελτιώνουμε συνεχώς τη λειτουργία του συστήματος ποιότητας που εφαρμόζουμε και να εξασφαλίζουμε τους απαραίτητους πόρους με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των μαθητών και κηδεμόνων.
  • Να προσδιορίζουμε σαφώς τις προσδοκίες και ανάγκες του μαθητή-κηδεμόνα, για τους Ατομικούς Εκπαιδευτικούς Στόχους και να ελέγχουμε την πορεία ικανοποίησης τους. Να τηρούμε δε όσα υποσχόμαστε.
  • Να καταγράφουμε τα προβλήματα και να αξιολογούμε τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Στόχους, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε διορθωτικές ή και προληπτικές ενέργειες, όπου χρειαστεί.

Για  εμάς, κάθε καινούργια χρονιά σηματοδοτεί την αρχή  ενός «νέου σχολείου» όπου εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, με γνώμονα τη βιωματική μάθηση και την εξατομικευμένη προσέγγιση εκπαίδευσης, με σκοπό την τελειότητα. 

Αυτός ο συνδυασμός του «νέου ψηφιακού σχολείου» εξοπλισμένου με τα πλέον σύγχρονα διδακτικά μέσα, Web-Lab, διαδραστικά CD-ROM, διαδραστικοί πίνακες, computers υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικούς προτζέκτορες, DVDplayers ΚΑΙ η ευθύνη μας να διδάσκουμε νέα παιδιά, η συνεχής επιμόρφωσή μας σε σύγχρονες μεθοδολογίες και ψυχολογία, κάνει εμάς, εσάς και τους μαθητές μας, να ξεχωρίζουμε.

Επίσης, κατανοώντας τις δυσκολίες να μεγαλώνεις παιδιά, να τα σπουδάζεις, να τους παρέχεις όλα όσα χρειάζονται και να τα βγάζεις πέρα οικονομικά, παρέχουμε προσιτά δίδακτρα και ευέλικτα προγράμματα.

Γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΑ.

Γιατί ο σπουδαίος δάσκαλος που εμπνέει, ενθαρρύνει και παιδαγωγεί σωστά, μένει στο μυαλό και την καρδιά του μαθητή σε όλη του τη ζωή. Αποτελεί τον έμπιστο αρωγό του κάθε γονέα στη μόρφωση και την διαπαιδαγώγηση του παιδιού του.

Με την υπόσχεση να δίνουμε συνεχώς τον καλύτερο εαυτό μας, ευχαριστούμε γονείς, κηδεμόνες και μαθητές για την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνετε στα Κέντρα μας.

Με την υπόσχεση να δίνουμε συνεχώς τον καλύτερο εαυτό μας, ευχαριστούμε γονείς, κηδεμόνες και μαθητές για την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνετε στα Κέντρα μας.

Θα είμαστε πάντα στην κορυφή, για να κάνουμε μαζί τα όνειρά σας πραγματικότητα…. ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!